Pahar pentru cafea cu capac TZMY-UE, otel inoxidabil, albastru, 380 ml, 14,8 x 6,9 cm

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001G28EEX

Descriere

Izolația cu vid cu pereți dubli este fabricată din material siliconic pp pentru contactul cu alimentele și din oțel inoxidabil de calitate profesională 304. Este rezistent la coroziune, antiderapant și rezistent la uzură în partea de jos a paharului, gros și silențios, iar corpul cupei este rezistent la uzură și rezistent la zgârieturi și are o aderență confortabilă, durabilă. Capac sigur pentru mașina de spălat vase, care poate fi demontat pentru o curățare profundă. Deschiderea largă a paharului permite curățarea zilnică ușoară cu mâna sau în mașina de spălat vase atunci când este necesar.

Detalii:

Material: otel inoxidabil

Culoare: albastru

Dimensiuni: 14,8 x 6,9 cm 

Capacitate: 380 ml

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.