Organizator pentru folie/pungi AILUROPODA, bambus, natur, 33 x 21 x 7,62 cm

[1]
65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU SX001KOD25N

Descriere

Incă vă faceți griji cu privire la tot felul de cutii aglomerate de ambalare a alimentelor din sertarul din bucătărie? Obțineți organizatorul pungii de depozitare din bambus Ziploc cu dozator de film vă va economisi spațiu în sertar și vă va menține ordonat. Capacitate mare Designul mai lung și mai lat are o capacitate mai mare și se potrivește majorității mărcilor, cum ar fi Ziploc, Glad în majoritatea dimensiunilor (până la 31,5 cm lungime, diametru maxim 6,3 cm). Organizatorul de pungi Ziploc poate stoca tot felul de pungi alimentare, cum ar fi gustări, sandvișuri, litri și chiar glisoare.

Detalii:

Material; bambus

Culoare: natur

Dimensiuni: 33 x 21 x 7,62 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

G
Guţă Diana Monica
20 sept. 2023
Conform așteptărilor