Oglinda de baie Aubarta Metro Lane, LED, PAL/ acril, negru, 37 x 40 cm

126,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU PBBIN1676.78964450C

Descriere

Adăugați o notă de estetică plăcută băii dumneavoastră cu această oglindă LED, care adaugă un stil contemporan oricărei încăperi!

Oglinda de perete este realizată din lemn prelucrat și acril, făcând-o durabilă și stabilă. Această oglindă are o lumină RGB, astfel încât culoarea LED-ului poate fi schimbată. În plus, este ușor de curățat cu o cârpă umedă.

Elegantă și funcțională, această oglindă este cu siguranță menită să facă designul camerei tale autentic și excepțional!

Notă:

Oglinda este realizată din material acrilic ușor și de calitate, care este mai sigur și mai puternic decât sticla. Trebuie să decojiți folia de protecție înainte de a utiliza oglinda.

Produsul are un conector USB, dar sursa de alimentare USB certificată de 5V nu este inclusă.

  • Culoare: Negru
  • Material: lemn de inginerie, acril
  • Dimensiuni: 40 x 8,5 x 37 cm (L x A x A)
  • Dispune de lumină RGB
  • Necesar asamblare: Da
  • Vă rugăm să rețineți: șurubul(ele) și dopul(ele) pentru interiorul peretelui nu sunt incluse. Căutați și utilizați șuruburi și șuruburi potrivite pentru pereții dvs. Dacă nu sunteți sigur, solicitați sfatul unui profesionist. Citiți și urmați cu atenție fiecare pas al instrucțiunii.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.