Noptiera Ballajura, LED, functie push-to-open, lemn/metal, alb/argintiu, 45 x 38,5 x 55 cm

426,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU LKME1542.102656849

Descriere

Această piesă de mobilier practică se potrivește cu ușurință între pat și perete și îți oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru obiectele mici de care ai nevoie pe timpul nopții. Iluminatul LED alb rece face parte din masa standard, subliniind farmecul unic al acestei piese de mobilier si creand o atmosfera unica care are un efect calmant asupra tuturor celor din casa. Masa este realizată din placă laminată de înaltă calitate, care garantează durabilitate și soliditate și vă va servi mulți ani. Atât fronturile, cât și partea superioară sunt finisate în tehnologie lucioasă, care nu numai că asigură durabilitate și durabilitate, dar mărește și luminează vizual încăperea.

Detalii: 

Sistem de deschidere a sertarului: apasati pentru a deschide (prin atingere),

Culoare: alb/argintiu

Material: lemn/metal

Dimensiune: 45 x 38,5 x 55 cm

Tip bec: LED

Numar sertare: 2

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.