Noptiera Alaeyah, lemn fabricat/metal, 60 x 30 x 40 cm

450,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PUIVB1266.106233039C

Descriere

Daca sunteti in cautarea unei noptiere estetice cu spatiu mare de depozitare, noptiera noastra cu 3 sertare poate fi alegerea ideala pentru dumneavoastra. Caracteristicile sertarelor glisante le fac ușor de utilizat, ceea ce înseamnă că vor fi completarea perfectă pentru aproape orice dormitor. Designul său simplu, dar elegant, înseamnă că poate fi introdus direct în orice tip de dormitor, bărbat sau femeie, copil sau adult, oferind camerei o senzație mai elegantă și un plus de stil. Designul simplu al comodei cu 3 sertare oferă spațiu amplu de depozitare.

Detalii: 

Culoare: alb/argintiu

Material: lemn fabricat/metal

Dimensiune: 60 x 30 x 40 cm

Număr de sertare: 3

Detalii

SKU
PUIVB1266.106233039C
Categorii
Tip produs
Noptiera
Lungime
40 cm
Lățime
30 cm
Înălțime
60 cm
Culoare
Alb
Material
MDF

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.