Modulator FM Raxfly, Bluetooth 5.0, 2 porturi USB si un port Tipe C, negru

44,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001PQDOK9

Descriere

Transmițător pentru Bluetooth auto: Cipul Bluetooth V5.0 oferă transmițătorului Bluetooth o asociere mai rapidă și un sunet mai stabil decât alte transmițătoare de pe piață, evită problemele de conexiune instabilă. Găsiți un post de radio gratuit, conexiune Bluetooth și FM stabilă pentru a transfera muzică direct de pe telefon la sistemul de sunet al mașinii, adaptorul Bluetooth pentru mașină, un semnal îmbunătățit și tehnologia de reducere a zgomotului vă poate oferi o experiență de ascultare supremă. 

Detalii: 

Conectați-vă la discul U sau cardul TF: conectați discul U sau cardul TF cu fișiere MP3 la portul corespunzător pentru a vă bucura de muzică. Kit hands-free RAXFLY pentru Bluetooth auto. O varietate de opțiuni de redare, astfel încât plăcerea de a conduce să nu fie prea scurtă. Un cip îmbunătățit face redarea muzicii mai fluidă și mai ușor de utilizat.

Porturi duble de încărcare: mașina transmițător Bluetooth are un port USB și un port PD de tip C. Puteți încărca două dispozitive în același timp. Protecția la supracurent încorporată, protecția la supratensiune, controlul inteligent al temperaturii, protecția la scurtcircuit, pot evita în mod eficient o varietate de riscuri de siguranță. Un zgomot redus și o ieșire ondulată reduce în mod eficient pierderea dispozitivelor electronice din încărcătoare și vă protejează mai bine mașina și dispozitivele inteligente.

Preluați apeluri fără mâini - Transmițătorul FM Bluetooth acceptă comenzi vocale pentru a asigura conducerea în siguranță. Microfoanele de înaltă performanță cu tehnologie de anulare a zgomotului asigură conversații clare și control vocal complet în timpul conducerii. Funcția de microfon acceptă apelurile hands-free și reduce interferențele de conducere. Răspundeți/anulați sau terminați un apel cu un singur clic pe un buton pentru a vă asigura siguranța la volan.


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.