Masuta de cafea Sloan by Andas, MDF, natur, 120 x 60 x 42 cm

545,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA38889469

Descriere

O atragere a ochilor în zona de zi: măsuța de cafea »Sloan« de la Andas cu blat dreptunghiular. Designul atemporal, manopera de înaltă calitate și aspectul frumos de stejar sălbatic al acestei măsuțe de cafea pot fi combinate cu ușurință cu multe stiluri de locuit. Cadrul pătrat robust al acestuia poartă blatul, pe care ai la îndemână băuturi, reviste sau echipamente de televiziune în orice moment. Combină această masă cu canapeaua ta, un fotoliu sau așează-o liber în cameră ca spațiu suplimentar de depozitare. Mulțumit de proprietățile ușor de întreținut și de respingere a murdăriei: măsuța de cafea »Sloan« de la Andas cu blat dreptunghiular. Designerul danez Morten Georgsen a scos stilul scandinav în lume și a câștigat faima internațională. El a rămas fidel principiului său: un design foarte bun apare doar atunci când stilul și funcționalitatea se completează reciproc. Împreună cu un limbaj de design curat și redus, el dezvoltă produse unice.

Detalii: 

  • Exclusiv pentru Andas: Design de Morten Georgsen
  • Blat masa 4,3 cm
  • Masuta de cafea moderna
  • Blat de masă dreptunghiular
  • Dimensiuni (L/D/H): 120/60/42 cm

MATERIAL
Material blat mdf
cadru material mdf
Material placa de baza mdf

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.