Masuta de cafea Nova Mercury Row, PAL/laminat/metal, alb/negru, 70 x 70 x 47,7 cm

558,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PLKME1144.80771125C

Descriere

Dacă vă place un interior modern și visați la un living frumos, măsuța de cafea NOVA este soluția ideală! Are un stil minimalist care va adăuga o notă de modernitate interiorului și îi va da un caracter care vă va încânta oaspeții.

Există un raft practic sub masă, care vă oferă spațiu suplimentar pentru articole practice. Întregul este montat pe picioare metalice subțiri acoperite cu pulbere - datorită acestui tip de tratament de suprafață, metalul este protejat de coroziune.

Disponibilitatea mai multor variante vă permite să alegeți modelul ideal, datorită căruia se potrivește în majoritatea aranjamentelor. Combinația la modă de materiale și design original face ca masa să fie o mare plus față de orice apartament modern.

Detalii:

Material: PAL laminat

Culoare: alb/negru

Dimensiuni: 70 x 70 x 47,7 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.