NOU
  • Masuta de cafea cu spatiu de depozitare Jazline, lemn/metal, negru, 48 x 70 x 70 cm
  • Masuta de cafea cu spatiu de depozitare Jazline, lemn/metal, negru, 48 x 70 x 70 cm

Masuta de cafea cu spatiu de depozitare Jazline, lemn/metal, negru, 48 x 70 x 70 cm

606,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PLKME1245.88165943C

Descriere

Dacă vă plac interioarele moderne și visați la un living frumos, măsuța de cafea este soluția perfectă! Este proiectata intr-un stil minimalist care aduce o nota de modernitate interiorului si ii confera un caracter care iti va incanta oaspetii prin durabilitate si rezistenta la pete. Sub blat se află un raft practic care îți oferă spațiu suplimentar pentru obiectele tale practice. Întreaga unitate stă pe picioare metalice subțiri, acoperite cu pulbere - datorită acestui tip de vopsea, metalul este protejat de coroziune. Disponibilitatea diferitelor versiuni vă permite să alegeți modelul perfect care se potrivește în majoritatea interioarelor. Combinația la modă de materiale și designul original face ca masa să fie un plus excelent pentru orice casă modernă.

Detalii: 

  • Cadru din oțel gros acoperit cu pulbere (20 mm).
  • Raftul este realizat din oțel vopsit cu pulbere (4 mm).
  • Blat de masă de 17 mm grosime din blat de masă de înaltă calitate.
  • Dimensiuni:48 cm HX 70 cm LX 70 cm L
  • Culoare: negru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.