Masca racoritoare pentru migrena/stres Sucikorio, gel/textil, negru

68,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 126
Cod produs - SKU SX001O1ZQS3

Descriere

Elastic: 100% extensibil, design flexibil la 360 de grade, pălărie ergonomică pentru migrene, potrivită pentru toate formele diferite ale capului, există un decupaj inteligent în formă de U în jurul nasului pentru o prindere fermă pe cap Comprimă și permite pătrunderea mai multor aer rece pentru ameliorarea durerii și tensiunii. Această mască elastică, dintr-o singură bucată și flexibilă pentru dureri de cap vă permite să vă întindeți confortabil pe pat sau canapea și multe altele. Ameliorarea durerii naturale: Terapia fizică rece folosește frigul pentru a contracta vasele de sânge din cap, pentru a încetini conducerea nervilor, pentru a elibera tensiunea musculară și pentru a reduce durerea. Tragerea capacelor de durere peste nările de sub ochi este ideală pentru ameliorarea migrenelor sensibile la lumină. Funcționează ca niște cuburi de gheață, dar durează mai mult decât pachetele tradiționale de gheață.

Detalii:

Material: gel/textil

Culoare: negru


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.