Masa tip consola Rousseau, lemn masiv/metal, negru, 80 x 90 x 35 cm

966,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PEUSS1050.103921045C

Descriere

Această masă consolă industrială cu siguranță nu va arăta deplasată în holul de la intrare sau în camera de zi. Datorită construcției sale subțiri, dar robuste, este ideală pentru a fi plasată pe perete. Mesele console pot fi folosite pentru a afișa lucrări de artă, aranjamente florale, lămpi de masă și alte obiecte decorative. Această consolă este realizată din lemn masiv și ecologic de mango. Combinat cu cadrul robust din oțel care a fost pulverizat cu un strat de pulbere neagră, aceasta este o piesă de mobilier de care vă veți bucura foarte mult timp.

Detalii:

Culoare: negru

Material: lemn masiv/metal

Dimensiune: 80 x 90 x 35 cm

Capacitate de incarcare: 30 kg

Numar sertare: 2

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.