Masa laterala Deckland, metal/ sticla, auriu/ transparent, 55 x 50 x 50 cm

178,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PEQAV1090.49529005C

Descriere

Adaugă un strop de eleganță casei tale cu această măsuță laterală, care este plină de atractivitate de lux. Disponibilă într-o gamă de finisaje pentru a se potrivi cu decorul dvs. existent, masa are o suprafață primitoare, ideală pentru a expune flori, plante de apartament, fotografii și multe altele sau pentru a o menține clar să vorbească de la sine! Este rezistent la zgârieturi pentru o întreținere ușoară de-a lungul anilor.

Caracteristici

  • Vremuri de aur: un covor pufos, o flacără trosnitoare în șemineu, o canapea mare și, alături de toate, este această măsuță laterală aurie - aduce flerul vremurilor bune în casa ta, creând totuși un aspect modern de top.
  • Robustă: 2 inele și 4 picioare din oțel acoperit cu pulbere formează fundația stabilă a acestei măsuțe mici, nobile, rezistente, dar grațioase, pentru casa ta.
  • Delicat, dar puternic: suprafața acestei mese laterale are sticlă călită de 6 mm grosime, care este deosebit de robustă și rezistentă la șocuri. Placa de sticlă stabilă poate fi încărcată cu până la 40 kg.
  • Picioare de nivel: indiferent dacă doriți să plasați această noptieră pe un covor sau pe podeaua dvs. din lemn de esență tare, picioarele reglabile vă permit să compensați denivelările minore. De asemenea, suporturile pentru picioare vă protejează podeaua de zgârieturi.

Alte dimensiuni

Per total 55 cm HX 50 cm LX 50 cm D
Greutatea totală a produsului 4,6 kg
Grosimea mesei 0,6 cm
Forma blatului mesei Rotunda
Material de sus Sticlă
Material de baza Oţel
Aplicarea finisajului metalic de bază Acoperit cu pulbere
Caracteristici sticlei: temperat
Tip bază de masă Patru picioare
Capacitate de greutate 40 kg
Utilizare destinată și aprobată de furnizor Utilizare rezidentiala
Rezistent la murdarie da
Durabilitate Rezistent la zgarieturi
Culoare superioară (culoarea bazei de masă aurie)

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.