Masa de living Acacia 160x90 din salcam

1.050,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OT369550

Descriere

Blat de masa cu grosimea de 2 cm
Suprafață ușor de îngrijit

Masa elegantă în stilul modern al casei de țară de la Home Affaire este confecționată din lemn masiv certificat FSC®. Suprafața periată creează un aspect natural. Designul simplu și elegant care se adaptează cu ușurință oricărui stil de mobilier este deosebit de atrăgător. În plus, calitatea manoperei este impresionantă: lemnul acestei mese de masă provine din păduri bine administrate și îndeplinește criterii ecologice, sociale și economice stricte, certificate de o organizație independentă. O masă frumoasă și ultra-modernă care creează un mediu de viață elegant

Culoare de salcâm închis
Dimensiuni
Lățime 160 cm
Adâncime 90 cm
Înălțime 74 cm
Lățime blat de masă 160 cm
Adâncime masa de 90 cm
Grosimea mesei 2 cm
Înălțimea cadrului mesei 66 cm
Notă despre dimensiuni Toate informațiile sunt aproximative.
Distanța dintre picioarele mesei 126
66 cm
Material
Blat de masă din lemn masiv
Cadru material lemn masiv
Salcam 
Notă privind materialele Eticheta FSC® dovedește că, prin achiziționarea acestor produse, promovezi un management forestier exemplar - în conformitate cu standardele ecologice, sociale și economice stricte ale Forest Stewardship Council® - și protejând resursele forestiere.
Suprafața din lemn a picioarelor este pe un ton mai întunecat decât masa

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.