Manusi de schi pentru copii Miotlsy, albastru, lana/TPU, 5-8 ani

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 35
Cod produs - SKU SX001GGLCEN

Descriere

Special conceput pentru schi, snowboarding, snowmobil, săniuș, conducere, motociclism și alte sporturi de iarnă în aer liber. Va fi un cadou minunat pentru familia, prietenii și colegii de muncă să practice împreună sporturile de iarnă. Căptușeala groasă este moale, confortabilă și caldă de purtat. Banda elastică alungită este ajustată la încheietura mâinii și protejează în mod eficient vântul. Cu aceste mănuși de iarnă, vă puteți bucura de sporturi în aer liber în orice moment.Fabricat din material impermeabil, cu membrană impermeabilă TPU în interior. Țesătura impermeabilă împiedică pătrunderea apei, iar căptușeala moale din lână vă poate proteja mâinile de frig și le poate menține calde în orice moment.

Detalii:

Material: lana/TPU

Culoare: multicolor

Varsta: 5-8 ani

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.