Manusi de gradinarit WESTWOOD FOX, piele PU, roz/alb, marimea M

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001L3MEK7

Descriere

Bărbați, femei, mănuși de grădinărit, rezistente la spini, potrivite pentru piele reală, groase, grele de siguranță, rezistență la tăiere pentru grădină și uz casnic pentru o protecție excelentă și respirabil, confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp, mănuși de lucru groase. Mănuși de lucru în grădină rezistente la spini, capabile să vă taie tufa de mure de gazon fără luptă sau atunci când efectuați o muncă mai complicată, în siguranță și simțiți-vă profesional. Prindere cu dexteritate în timp ce tăiați foarfece, mașini de tăiat manual și clemă de grădină.

Detalii:

Material: piele PU

Culoare: roz/alb

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.