Manson pentru caruciorul bebelusului JNIBURY, tesatura Oxford, alb/negru, 25 x 53 cm

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1238
Cod produs - SKU SX001MSL2MR

Descriere

  • Ușor de montat pe aproape toate cărucioarele. Un mare avantaj față de mănușile normale este că le poți atașa pur și simplu la cărucior cu un buton și apoi le poți lasa atasate la carucior (ideal pentru persoanele uituce). Nu trebuie să le scoți întotdeauna înainte de a raspunde la telefon sau de a hrăni copilul, scutindu-te de multe necazuri.
  • Acest încălzitor de mâini vă ține de cald pe vreme rece. Țesătura interioară este flanel moale, care se simte confortabil pe piele. În interior este foarte cald și pufos. Mâinile se încălzesc rapid și rămân calde tot timpul. Protejeaza mainile de frig si umezeala, pastrand mainile femeilor iarna calde.
  • Strat exterior foarte dens și ușor de curățat, exteriorul mănușilor pentru cărucior este din material Oxford 1680d dublu. Tesatura exterioara este robusta si rezistenta la apa, vant si frig. O super investiție împotriva mâinilor reci în vânt și ploaie/zăpadă.
  • Buton ascuns pentru blocarea densă și eficientă a temperaturii. Butoanele snap pot fi instalate și ajustate cu ușurință în funcție de dimensiunea mâinilor. Chiar dacă tatal are mâinile mari, îl poate folosi fără a-si simti mainile stranse in manusi. Păstrați mâinile frumoase și calde.
  • Mănușile pentru cărucior sunt ușor de curățat. Se spala la masina la 30 de grade sau se spala manual. Suprafața este frecată ușor cu o perie moale, iar interiorul poate fi frecat ușor cu mâinile. Clătiți cu apă și uscați.

Detalii: 

Încălzitor de mână pentru cărucior JNIBURY
Vă ține cald și plăcut de urmărit iarna.
Încălzitor de mâini ideal pentru iarnă. Este rezistent la vant si se mentine cald si confortabil.
În zilele deosebit de reci, trebuie doar să puneți mănuși și să țineți mâinile calde.
Încălzitorul de mâini este potrivit pentru 99% dintre cărucioare.

Pachetul include:
1 pereche de manusi pentru carucior (negru)

Caracteristici maneca:
- Dimensiune: 53 x 25 cm.
- Țesătură exterioară: țesătură oxford 1680D (materiale rezistente la apă și vânt).
- Interior: 100% flanel (țesătură moale și caldă).
- Ingrijire: Se spala la masina la 30°C sau manual.

Metoda de instalare:
Îndoiți căruciorul în două jumătăți pentru a ține mâneca căruciorului și apoi închideți toate butoanele. Mărimea poate fi ajustată cu ajutorul butoanelor.


Review produs:

O decizie bună! ✅

Revizuită în Germania la 16 octombrie 2022

Întrucât deja au fost câteva zile mai reci și îmi place să merg cu el la o plimbare în cărucior când nepotul meu este aici, am căutat o alternativă la mănușile convenționale pe care le folosesc pentru a proteja căruciorul și temperatura căruciorului. simplificat.

Iată recenzia mea dintr-o privire:

✅ material hidrofug

✅ rezistent la vant

✅ Manopera foarte buna

✅ design frumos

✅ Functionalitate

✅ incalzire datorita captuselii interioare

✅ Atașare prin închidere cu capse

✅ nu poate fi pierdut

Nu găsesc nimic negativ aici în acest moment.

Testul produsului 📦

Încălzitoarele de mâini sunt livrate foarte rapid și în ambalaje ecologice.

Când l-am despachetat, am observat un miros ușor neplăcut. Apoi le-am spălat mai întâi. Dar mirosul a dispărut după spălare. Le-am spalat la 20°. Mănușile au suportat foarte bine ciclul de spălare.

Au o membrană hidrofugă și rezistentă la vânt la exterior și sunt căptușite cu flanel confortabil la interior. Cusăturile sunt foarte frumos finisate și nu iese nimic în afară. Închiderile cu capse sunt bine mărginite pe lateral și fac o impresie robustă și stabilă.

Unitatea este atașată de mânerul căruciorului.

Pentru a face acest lucru, deschideți dispozitivele de fixare atașate, puneți manșonul în jurul mânerului și apoi închideți din nou toate dispozitivele de fixare - gata ✅

Simplu, ușor și totuși foarte eficient.

Bineînțeles că poți supraviețui fără aceste încălzitoare de mâini. 😅 Dar această invenție este pur și simplu genială! Mâinile rămân drăguțe și confortabile. Nu le poți uita sau pierde, deoarece sunt pur și simplu atașate de cărucior cu ajutorul unor capse și nu trebuie să pui și să dai jos mănușile în mod constant. Indiferent dacă bebe vrea doar suzeta, ceva de băut sau de mâncat sau doar vrei să simți dacă micuța dragă este în regulă, pur și simplu trageți mâna din manșon și este gata de utilizare. Fără multă fanfară. De fapt, mâinile mele sunt întotdeauna foarte reci. Mănușile normale nu au fost așadar o soluție optimă pentru că vântul încă fluiera și/sau era mereu ceva nevoie pentru copil sau câine și trebuia să pun mănușile și să le scot constant. Datorită căptușelii interioare din lână, mâinile tale rămân calde în ciuda multor activități.Și împingerea cu acest încălzitor de mâini este cu adevărat mult mai plăcută! Sfat mic de la mine: Dacă tu, ca mine, ai mereu mâinile reci ca gheața, poți purta și mănușile de lână 😅😉  Concluzia: ⭐⭐⭐⭐⭐️ binemeritat pentru acest raport preț-performanță. Este doar o idee genială. Una peste alta: Un lucru mic drăguț care face viața de zi cu zi mult mai plăcută 😍.Mulțumesc 🙏 Sper cu adevărat că recenzia mea v-a fost de ajutor și că v-am putut sprijini în decizia dvs. ~ Recenzie de L. ~

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.