Manson de compresie pentru mana Beister, nailon/spandex, negru, marimea L

44,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PX001P9H763

Descriere

Beister îți va aduce o mânecă de compresie bine concepută pentru brațe cu mănușă care asigură compresie gradată de la degetul mare până la biceps. Manșonul de compresie terapeutică poate favoriza circulația sângelui, ideal pentru tratamentul și ameliorarea varicelor și lipedemului la nivelul brațelor, limfedemul, artrita, tendinita, sindromul de tunel carpian, durerea încheieturii mâinii, entorse, dureri la biceps. Manșonul medical de compresie pentru braț poate ajuta enorm la recuperarea postoperatorie a brațului.

Detalii:

Culoare: negru

Material: nailon/spandex

Marimea: L

Cele 5 intervale de compresie gradata de 20-30 mmHg ofera bratului o actiune de compresie cea mai mare la incheietura mainii, descrescand treptat in sus pe brat, spre inima. Suportul pentru brațe ajută la reducerea și prevenirea umflăturilor pentru purtător, menținând circulația pozitivă și sănătatea brațului. Compresia țintită poate ajuta brațul să se recupereze rapid. Calmează eficient durerea, previne deteriorarea palmei, încheieturii mâinii și brațului, accelerează recuperarea și întărește forța brațului.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.