Lustra tip pendul Zahra, 15 lumini, metal/sticla, negru/chihlimbar, 41 x 320 cm

1.026,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PVBWX1247.71195571C

Descriere

Această lampă suspendată frumoasă este echipată cu un corp din sticlă de înaltă calitate și impresionează nu numai prin designul său elegant, ci și prin funcția de reglare a înălțimii. Lungimea maximă este de trei metri și este potrivită pentru orice cameră. Lampa suspendată cu LED poate fi reglată într-o gamă de înălțime de la 80 la 300 de centimetri, după cum este necesar și este potrivită în special pentru casele scărilor sau alte clădiri publice unde sunt necesare diferite niveluri de lumină.

Lampa suspendată în formă de balon este modernă și se potrivește stilurilor interioare precum stilul mansardă și casă de țară. Nu numai că creează iluminare, ci și o atmosferă adecvată în cameră și, în același timp, servește ca decor.

Atmosferă confortabilă - Lampa modernă cu pandantiv este un plus binevenit pentru camerele dvs. Datorită designului modern, dar simplu, lampa cu pandantiv se potrivește în multe zone precum camera de zi, hol, bucătărie, dormitor și camera copiilor. Creați o atmosferă confortabilă și plăcută în casa dvs. 

Detalii: 

Culoare: negru/chihlimbar

Material: metal/sticla

Dimensiune: 41 x 320 cm

Numar lumini: 15

Becuri incluse: da

Tip de bec inclus: LED

Putere: 45w

Luminozitate (lumeni): 336 

Codul formei becului: G9

Temperatura de culoare (Kelvin): 3000K

Tip soclu: G9/Bi-Pin

Tensiune: 230V

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.