Lustra tip pendul SHUXAG®, aluminiu/acril, negru, 95 x 100 cm

295,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001FUL9RP

Descriere

Această lampă modernă de masă pentru masă folosește un concept minimalist și un aspect minimalist pentru a contura cel mai spiritual spațiu cu linii și pentru a radia un sentiment de simplitate și modă extraordinară peste tot.

Detalii: 

Temperatura de culoare a lămpii noastre suspendate este între 2700K ~ 6500K, ceea ce vă protejează ochii. Există 3 moduri de lumină: lumină caldă, lumină naturală și lumină albă rece. Puteți seta pur și simplu luminozitatea dorită și intervalul de temperatură de culoare.

Această lampă suspendată neagră are un design umanizat, ceea ce elimină necesitatea unor pași de instalare plictisitori în prealabil. Am conectat lampa LED cu pandantiv la accesoriu. Trebuie doar să porniți sursa de alimentare pentru scurt timp după primirea mărfii, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la stabilitatea acesteia.

Culoare: negru

Material: aluminiu/acril

Dimensiune: 95 x 100 cm

Telecomanda inclusa: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.