Lipici pentru gene Vixi, roz, 7 g

16,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 41
Cod produs - SKU SB07PWGR3G3

Descriere

Adezivul nostru profesional 7g pentru gene cu bandă adezivă îți oferă o priză super puternică asupra genelor tale preferate, pentru utilizare pe termen lung toată ziua. Disponibil ca lipici negru pentru a amesteca perfect aceste falsuri în dermatograf sau ca lipici transparent pentru un aspect natural minunat, adezivul nostru din latex este aplicat atât de ușor, încât vei uita că porți gene! Sigur, durabil și ușor de îndepărtat cu orice demachiant. Perfect pentru atașarea genelor false și a altor decorațiuni corporale, astfel încât să puteți ține astfel încât să ajungeți de la AM la PM.

Detalii:

Culoare:roz

Cantitate: 7 g









Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.