Lampadar Kshitij, lemn/metal/textil, natur/negru/alb, 25 x 25 x 150 cm

390,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PTRO10759.94013367C

Descriere

Materialele naturale sunt absolut în tendințe și creează o atmosferă confortabilă care te invită să zăbovi. Cu designul său unghiular minimalist și materialele lemn și țesătură, lampadarul de podea Kshitij va oferi casei tale un farmec individual. În plus, prin abajurul lămpii este emisă o lumină moale plăcută. Lampa este echipată cu un comutator cu picior, care ușurează pornirea și stingerea. Combinația de lemn și alb conferă luminii un aspect prietenos și primitor și o face minunat de ușor de integrat în diferite concepte de mobilier. 

Detalii: 

Culoare: natur/negru/alb

Material: lemn/metal/textil

Dimensiune: 25 x 25 x 150 cm

Numar lumini: 1

Tip soclu: E27

Putere maxima: 60W

Tensiune: 230 V ~ 50 Hz

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.