Lampadar de living cu control Wi-Fi Metro Lane, RGB, metal/alb, 168 x 25 x 25 cm

198,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PGCQQ7028.91014559C

Descriere

Indiferent dacă este cald și confortabil sau colorat și îmbătător - luminează-ți casa exact așa cum îți dorești. Reglați culoarea luminii, luminozitatea și diferitele moduri de lumină prin intermediul comenzii vocale APP sau Alexa / Google. Reglați convenabil unghiul corpului de iluminat și, dacă doriți, sincronizați iluminatul cu muzica preferată, astfel încât culoarea să se schimbe în ritm. În timpul zilei, o lumină albă poate fi îndreptată spre tavan pentru a obține o iluminare frumoasă, indirectă.

Iluminare atmosferică: Lumina de sus emite un buchet de culori magnific, reglabil spre partea de sus, în timp ce strălucește cu lumină albă plăcută (alb cald, lumină naturală, alb rece) în jos. Luminozitatea poate fi reglată infinit de la 10% la 100%. Capul lămpii de podea poate fi rotit la 350 ° orizontal și 90 ° în sus și în jos, permițându-vă să setați atât iluminarea indirectă a plafonului, cât și iluminarea decorativă, directă.

Control inteligent: Operați acest corp de iluminat cu controlul aplicației TUYA, controlul tactil sau controlul vocal prin Alexa sau Google Assistant. Aplicația poate fi controlată prin Wi-Fi (2,4 GHz). În acest fel, puteți controla cu ușurință culoarea și intensitatea luminii fără a vă ridica de pe canapea sau pat. Funcția practică de memorie reține setarea personală a luminii.

Temporizator de lumină: setați o oră și utilizați funcția de trezire / somn, astfel încât lampa de podea să vă trezească dimineața cu un gradient ca răsăritul soarelui sau să sune în odihna de noapte cu o lumină slabă. De asemenea, puteți seta un program pentru aprinderea luminii la o anumită dată și oră. Utilizați cronometrul pentru o diminuare lentă pentru a lăsa camera fără împiedicare înainte ca luminile să se stingă.

Sincronizați-vă cu muzica: cu schimbarea culorilor și ritmurilor, iluminarea ambientală creează o dispoziție de iluminare primitoare pentru petreceri, jocuri și nopți de film. Cele 14 moduri de iluminare presetate pot fi reglate fin și activate în mod convenabil prin intermediul controlului aplicației.

Stabil și sigur: Baza grea asigură un suport sigur, astfel încât lampa să nu poată fi răsturnată de copii mici sau animale de companie. Înălțimea de 168 cm asigură iluminarea eficientă a camerei, făcându-l ideal pentru utilizarea în dormitor, living sau birou. Remarcabil: Lampa are o durată de viață de 20.000 de ore.

Detalii:

Material: metal

Culoare: alb

Dimensiuni: 

Dimensiuni generale: 168 cm Î X 25 cm L X 25 cm A

Lungimea cablului de alimentare – dintr-o parte în alta: 1,9 cm

Greutatea totală a produsului: 3,8 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.