Lampadar Calotta, metal, multicolor, 35 x 15 x 177 cm

924,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 2
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PKARE3273.18985808C

Descriere

Lampa colorata pentru sufragerie te invita la experimentare deoarece ofera mai multe functii intr-una! Abajururile reglabile, sferice, vă permit să utilizați Calotta ca lumină de lectură și, în același timp, să creați o atmosferă de iluminare confortabilă în camerele dvs. Dacă lampa de sufragerie este plasată între canapea și bufet, puteți, de exemplu, să evidențiați obiecte decorative sau tablouri de perete cu unul dintre cele cinci spoturi, să setați lumină indirectă pe perete și să folosiți un spot ca lumină de lectură. Această lampă de podea se dovedește, de asemenea, a fi un adevărat polivalent în dormitor, birou sau camera de oaspeți.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: metal

Dimensiune: 35 x 15 x 177 cm

Numar lumini: 5

Tensiune: 230V

Puterea maximă (per bec): 25W

LED integrat: nu

Tip soclu: E14

Comutator inclus: da

Lungimea cablului de alimentare: 200 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.