Lampa cu incarcare solara, Vintoney, 2 bucati, lumina calda, 70 x 20cm

44,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 43
Cod produs - SKU PX001OA8VE5

Descriere

Lampa cu incarcare solara vine cu panou solar, care încărca panoul prin razele soarelui în timpul zilei, 6-8 ore de încărcare și 8-12 ore de iluminare la soare, luminile solare de grădină se vor aprinde automat când se lasă noaptea, nu este nevoie să conectați la o priză.

 Lampa de gradina pentru exterior, pachet de 2 buc, alb cald, fiecare piesa contine 6 becuri LED , trebuie doar sa instalati luminile solare cu stalpul in partea de jos, apoi lasati sirurile de lumina sa se intinda in mod natural, oferind curții dumneavoastră o atmosferă confortabilă și caldă noaptea. 

Solar Swaying Light este fabricat din fir de cupru moale de înaltă calitate, care este ușor îndoit și răspândit într-o formă naturală, cu rezistență la intemperii pentru a asigura durabilitate de lungă durată în orice vreme.

Vintoney Lumini solare Lumină solară balansoar în aer liber Artificii Lumini rezistente la apă 2 buc, Lumină pentru cărare, peisaj, grădină, curte, decorațiuni (alb cald)


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.