Jucarie educationala balanta Nueplay, ABS, multicolor, pentru copii 3-5 ani

85,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU SX001FASJHD

Descriere

Jucăria de numărare a soldului dinozaurilor este instrumentul ideal pentru predarea preșcolară pentru părinți, familii și profesori, permițându-vă să încurajați și să consolidați învățarea multidimensională acasă, la școală, la grădiniță și în timpul sesiunilor de îndrumare. Design durabil și pentru siguranța copiilor: Fabricat din material ABS prietenos pentru copii, non-toxic, fără BPA, margine durabilă și netedă, fără pete, pentru a proteja mâinile copiilor. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani – Riscul de sufocare conține piese mici.

Detalii;

Material; ABS

Culoare; multiclor

Varsta 3-5 ani

Numar de piese; 62

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.