Jaluzea dubla Madrid, sistem prindere fara gaurire Klemmfix, poliester, alb, 130 x 110 cm

264,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PKFLF1023.79228636C

Descriere

Modul simplu de a atașa ruloul la fereastră este foarte practic. Montarea are loc în tocul ferestrei fără găurire sau șuruburi de fixare, motiv pentru care ruloul dublu cu tragere laterală este potrivit și pentru ramele ferestrelor din plastic. Atat marimile cat si culorile pot fi selectate dintr-o varietate de variante. Pe langa valorile decorative, ruloul dublu are si proprietati foarte utile. Două panouri de material paralele vă permit să reglați individual cât de departe puteți vedea din exterior. Protecția poate fi reglată continuu între transmisia luminii și transparența completă.

caracteristici

  • Lanțul de tragere poate fi montat fie pe dreapta, fie pe stânga, inclusiv suport pentru lanț, care împiedică balansarea lanțului (protecție împotriva strangularei copiilor mici)
  • Protecție împotriva luminii – Permite luminii naturale să treacă și, în același timp, oferă o protecție optimă pentru confidențialitate și strălucire
  • Ușor de asamblat, inclusiv accesorii și suport de clemă reglabil (potrivit pentru o suprapunere a cercevelei de până la 25 mm)

Detalii:

Lungime: 130 cm

Latime: 110 cm

Tip produs
Jaluzea rulanta
Jaluzea dubla
Compozitia materialului poliester
transparenţă Opac
Izolație termică Nu
Configurația cablului
Dreapta; Stânga
Decupabil Nu
Zona de utilizare Interior
De sus în jos/de jos în sus da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.