Incalzitor electric cu ventilator WATMHHJQ, alb/auriu, 1000W

45,50 Lei (TVA inclus) 70,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001NN4Q5B

Descriere

Mecanism de protecție de siguranță: orificiul de ventilație împiedică blocarea orificiului de aerisire de orice în 3 secunde, funcția de protecție se aprinde automat; designul de oprire a dumpingului este echipat cu un comutator de siguranță anti-dumping, iar oprirea automată se va opri automat din cauza coliziunii accidentale și a aruncării; dubla protectie de securitate. Utilizate pe scară largă.

Detalii: 

Placă de încălzire PTC de înaltă calitate, încălzire rapidă, eficiență termică ridicată, rezistență la temperatură ridicată, temperatură constantă inteligentă, stabilă și sigură, iar tehnologia de echilibru termic este stocată la o temperatură confortabilă.

Încălzire prin putere mare eoliană: admisia de aer și admisia de aer formează un flux de aer convectiv, iar paletele ventilatorului turbinei îmbunătățesc sistemul de convecție a aerului cald, măresc conversia căldurii și se încălzesc rapid în toată casa și încălzesc fiecare colț.

Silențios și fără lumină: Tehnologia de reducere a zgomotului turbinei, zgomotul de încălzire este de aproximativ 30-40 de decibeli, de exemplu, atunci când oamenii șoptesc, și creează un mediu liniștit și cald, potrivit pentru dormitor, birou, camping, rulote etc.

Temperatura constantă inteligentă: echipat cu un cip inteligent de temperatură constantă, temperatură inteligentă de inducție constantă pentru a trimite căldură, a respinge uscarea la aer și a crea un spațiu confortabil. Două nivele de viteză Controlul temperaturii: prima viteză de 500W fișier de aer cald, a doua viteză de 1000W fișier de aer cald poate fi ajustat pentru a satisface diferite nevoi de încălzire.

Detalii

SKU
SX001NN4Q5B

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.