Incalzitor electric cu ventilator WATMHHJQ, alb/auriu, 1000W

70,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001NN4Q5B

Descriere

Mecanism de protecție de siguranță: orificiul de ventilație împiedică blocarea orificiului de aerisire de orice în 3 secunde, funcția de protecție se aprinde automat; designul de oprire a dumpingului este echipat cu un comutator de siguranță anti-dumping, iar oprirea automată se va opri automat din cauza coliziunii accidentale și a aruncării; dubla protectie de securitate. Utilizate pe scară largă.

Detalii: 

Placă de încălzire PTC de înaltă calitate, încălzire rapidă, eficiență termică ridicată, rezistență la temperatură ridicată, temperatură constantă inteligentă, stabilă și sigură, iar tehnologia de echilibru termic este stocată la o temperatură confortabilă.

Încălzire prin putere mare eoliană: admisia de aer și admisia de aer formează un flux de aer convectiv, iar paletele ventilatorului turbinei îmbunătățesc sistemul de convecție a aerului cald, măresc conversia căldurii și se încălzesc rapid în toată casa și încălzesc fiecare colț.

Silențios și fără lumină: Tehnologia de reducere a zgomotului turbinei, zgomotul de încălzire este de aproximativ 30-40 de decibeli, de exemplu, atunci când oamenii șoptesc, și creează un mediu liniștit și cald, potrivit pentru dormitor, birou, camping, rulote etc.

Temperatura constantă inteligentă: echipat cu un cip inteligent de temperatură constantă, temperatură inteligentă de inducție constantă pentru a trimite căldură, a respinge uscarea la aer și a crea un spațiu confortabil. Două nivele de viteză Controlul temperaturii: prima viteză de 500W fișier de aer cald, a doua viteză de 1000W fișier de aer cald poate fi ajustat pentru a satisface diferite nevoi de încălzire.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.