Husa de protectie pentru iPhone 13 Pro Quikbee, piele PU, roz, 6,1inchi

53,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU SX001HPPEIN

Descriere

Compatibil cu carcasa iPhone 13 Pro , oferă o experiență robustă și flexibilă în modul portret, peisaj sau conferință, se deschide și se închide de peste 20000 de ori și arată în continuare ca nou, conceput pentru un design ergonomic la nivelul ochilor și unghi reglabil. Poate îndeplini cerințele apelurilor video, interacțiunii live, videoclipurilor scurte Tik Tok și redării multimedia oricând și oriunde. Suportă încărcarea wireless Magsafe: Inelul interior al carcasei telefonului mobil are 38 de magneți puternici, care pot fi utilizați cu încărcătorul wireless Magsafe pentru încărcarea prin adsorbție magnetică fără obstacole ca niciodată, oferă o experiență magică on/off și menține încărcarea de mare viteză de 15W. Suport metalic nou dintr-o singură bucată, ușor de utilizat. Eliberați-vă mâinile și bucurați-vă de viață!

Detalii:

Material: piele PU

Culoare: roz

Dimensiuni: 6,1 inchi

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.