Hoverboard Tomoloo, LED, aluminiu/plastic, gri/negru, 63,5 x 23,9 x 23,4 cm

600,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 16
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PHOVERBOARD-GRINEGRU

Descriere

Aceste hoverboard-uri electrice pentru adulți dispun de o tehnologie remarcabilă, inclusiv faruri cu LED personalizabile, un difuzor Bluetooth încorporat și capabilități de control prin aplicație. În plus, această trotinetă electrică pentru adulți cu auto-echilibrare este rezistentă la apă și personalizabilă cu 3 nivele de abilități de conducere.

O baterie cu litiu încorporată, reîncărcabilă, certificată UL și un cablu de alimentare certificat UL reprezintă cât de impresionant de puternică este cu adevărat această placă pentru scutehoverboard electric, permițând cu relativă ușurință, pentru viteze de până la 10 MPH și până la 12 mile de călătorie.

Acesta reprezintă soluția supremă pentru transport alternativ.

Calitatea structurală, designul strălucitor și tehnologia ultra contemporană sunt combinate pentru a produce rezultate spectaculoase și produse impecabile.

Detalii: 

Culoare: gri/negru

Dimensiune: 63,5 x 23,9 x 23,4 cm

Lumină LED, difuzor Bluetooth încorporat: da

Material: aluminiu/plastic

Se poate conecta si la aplicatia Tomoloo disponibila in Magazin Play sau AppStore

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.