Grill electric Wmf Lono, aluminiu, argintiu/negru, 13,5 x 53,5 x 33 cm, 2300W

294,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PXBWS1331.39129106C

Descriere

Grătarul de masă WMF LONO din Cromargan pentru iubitorii de pește și legume cu suprafață de grătar plată 1/3 și striată 2/3 este stația de grătar ideală pentru grătar sănătos. 2.300 de wați și o setare de temperatură variabilă continuu cu iluminare LED asigură cele mai bune rezultate. Placa gratarului de 27 x 41 cm din aluminiu turnat poate fi indepartata si curatata cu usurinta in masina de spalat vase. Tava detașabilă de scurgere a grăsimilor este, de asemenea, sigură pentru mașina de spălat vase. Pur și simplu conectați-l la priză, creșteți temperatura și începeți să pregătiți pește, carne și legume cu conținut scăzut de grăsimi și sănătos. Gratarele de masa LONO pentru casa sunt versatile si dotate cu tehnologie puternica. Gratarul electric este perfect pentru placerea la gratar social – pentru fiecare ocazie si in fiecare zi.

Detalii: 

Culoare: argintiu/negru

Material: aluminiu

Dimensiune: 13,5 x 53,5 x 33 cm

Putere: 2300W

Detalii

SKU
PXBWS1331.39129106C

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.