Grill electric Appenzell, negru, 38 x 31 x 21 cm

390,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PLBNU2273.37832686C

Descriere

Pentru a vă bucura de raclete în mod tradițional: brânză prețioasă, topită din bloc și împrăștiată pe baghete, cartofi sau carne. În acest scop, brânza este fixată direct în suportul pentru brânză și poziționată sub elementul de încălzire de 1000 wați. Prin ajustarea înălțimii puteți stabili cu ușurință cât de rapid obțineți brânza consistența cremoasă. De asemenea, suportul pentru brânză poate fi rotit lateral și înclinat orizontal pentru a distribui brânza ușor și confortabil pe plăcuță. Desigur, ieșirea de căldură poate fi reglată prin intermediul comutatorului termostat integrat: Dacă preferați brânza mai întunecată, trebuie doar să setați temperatura mai înaltă.

Detalii: 

Putere: 230 W

Materialul plăcilor: aluminiu

Culoare:negru 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.