Coronita decorativa cu dovlecei pentru toamna LEXISONG-Zgr, portocaliu, spuma

99,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001FS4UVJ

Descriere

  • Produsul este fabricat din spumă de înaltă calitate, aspectul este realist, fără teamă de coliziune, nu se va rupe si nu se va deteriora. Indiferent de mediu, cum ar fi aerul liber, temperatura ridicată, vântul, soarele și așa mai departe, nu afectează efectul vizual. Accesoriu de decor esential pentru Craciun si Halloween.
  • Frumos proiectat și de înaltă calitate. Arată real și adaugă eleganță peisajului tău. Aproape nu necesită întreținere. Dacă îl ștergi cu o cârpă umedă, va fi frumos ca nou. O cantitate suficientă poate satisface diferitele dvs. nevoi de decorare.
  • Designul inedit nu este folosit doar pentru anumite petreceri, ci și pentru decorarea pe mese sau blaturi. Un cadou perfect de Halloween pentru familie sau prieteni. Desigur, aceste obiecte decorative nu sunt potrivite doar pentru decorarea Halloween-ului, poți crea și un decor de toamnă.
  • Decorare usoara din spuma, usor de mutat si reglat. Perfect pentru Halloween, decoratiuni de Ziua Recunostintei, decoratiuni de nunta de toamna, decoratiuni de aniversare de toamna, decoratiuni de petreceri tematice de toamna, care pot fi refolosite.
  • Accesorii și decorațiuni perfecte pentru Ziua Recunoștinței, Halloween, Crăciun, nuntă, festival, magazine, casă, grădină, petreceri și sărbători. Accentul perfect pentru nunți de toamnă, pentru decorarea mesei de Ziua Recunoștinței. Acești dovleci realiști și frunze de arțar ar putea înveseli starea de spirit în timpul petrecerii de Halloween.

Detalii:

Material: spuma

Culoare: portocaliu

Dimensiune pachet: 26,8 x 23 x 8,2 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.