Ghirlanda artificiala de Craciun HIQE-FL, policarbonat, auriu, 2m

33,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 24
Cod produs - SKU PX001FSGLRF

Descriere

Fiecare ghirlandă de beteală este de aprox. 2 m lungime si aprox. 9 cm latime, suficient de lung pentru a fi folosita.Material robust: ghirlanda este realizată din lametta, durabilă și nu ușor de dezasamblat, fără miros nedorit, non-toxică și sigură de utilizat, vă poate servi mult timp.

Utilizări: Aceste ghirlande de beteală strălucitoare sunt potrivite pentru decorarea casei, biroului, sălile de clasă, sufrageria, petrecerea de nuntă, petrecerea de ziua de naștere, petrecerea de Crăciun etc. Puteți să le agățați de tavan pentru a face o perdea bling, sau puteți decora lucruri cu ghirlande pentru a le face să strălucească.

fturi sau petreceri de nuntă, baruri și cafenele. Cu ghirlanda noastră artificială agățată de trandafiri, vă puteți bucura de tot ce doriți.

Detalii:

Material: policarbonat

Culoare: auriu

Dimensiuni: 2m

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.