Genunchiera cu stabilizatori Gobikey, neopren, negru, 30-46 cm

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 44
Cod produs - SKU SX001P1FX7L

Descriere

Reglabil și antiderapant: proiectat cu un plasture magic tridimensional, reglabil, cu o bară de arc integrată pe ambele părți, puteți regla dimensiunea cea mai confortabilă pentru dvs. Indiferent de sportul pe care îl practicați, este stabil și antiderapant. Suportul pentru genunchi este de dimensiuni medii, potrivit pentru o circumferință a genunchiului de 30 până la 45 cm (estimat). Această proteză pentru genunchi are o lungime întinsă de aproximativ 75 cm. Este potrivit pentru majoritatea oamenilor. Neopren de înaltă calitate: fabricat din neopren. Îl puteți purta în haine de antrenament sau alte articole de îmbrăcăminte, foarte respirabil. Acest material respirabil vă oferă o senzație plăcută datorită prospețimii în timpul verii. Poate menține genunchii calzi și poate promova circulația sângelui, cusăturile sunt fine și irită pielea.

Detalii:

Material: neopren

Culoare: negru

Dimensiuni: 30-45 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.