Gard pentru animale de companie Archie & Oscar, 2 panouri, MDF, alb, 60 x 101 x 1,5 cm

216,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PDJDL3681.80676365C

Descriere

Acesta este gardul pentru animale de companie, care este alegerea perfectă pentru a vă ține animalele de companie în timp ce sunteți plecat. Poarta de 60 cm înălțime permite adulților să treacă peste barieră dacă este necesar. Gardul este proiectat cu 2 panouri fixate împreună cu balamale robuste. Puteți crește lungimea și întinderea gardului pentru câine cu ajutorul unui kit de extensie cu 2 panouri. Este grozav pentru blocarea holurilor, scărilor, ușilor, dormitoarelor și căilor de intrare.Balamalele se rotesc la 360° pentru configurații nelimitate, îl puteți personaliza în funcție de nevoile dvs. 

Detalii: 

Culoare: alb

Material: MDF

Dimensiune: 60 x 101 x 1,5 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.