Fundal pentru nunta cu 2 foarfece si 2 stilouri Mijoma, inima, alb/rosu, 2 x 1,8 m

56,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 25
Cod produs - SKU SX001JAPR29

Descriere

Decorul final pentru petrecerea de nunta. Datorită stilourilor incluse, există posibilitatea ca oaspeții să se imortalizeze cu numele lor și câteva cuvinte frumoase în interiorul inimii. Popular joc de nunta pentru tineri casatoriti. Fie în fața bisericii, fie în registratură, inima noastră de nuntă pentru tăiere creează momente de neuitat. Perechea este prevăzută cu una dintre foarfecele furnizate pentru a tăia drumul prin inimă. Ambele sunt gata, soțul își poate arăta acum adevărata putere și își poate purta mireasa prin deschiderea creată a inimii. Foaia imprimată poate fi folosită în loc de pasaj, tot ca fundal de cabină foto la petrecerea de nuntă. Pozați în față cu recuzită distractivă pentru a face fotografii cu amintiri minunate! Continutul cutiei: 1 foaie aprox. 2 x 1,8 metri, 2 pixuri, 2 foarfece. Gata de utilizare în câteva secunde pentru a restabili o atmosferă romantică și casual pentru mireasa si mirele după cuvântul da - cu garanție surpriză.

Detalii:

Material: textil

Culoare: alb/rosu

Dimensiuni: 2 x 1,8 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.