Franghie retractabila portabila cu 12 cleme pentru rufe in camping JSUOEO, PVC/otel carbon, albastru, 185 cm

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001P7D7WX

Descriere

Linie de îmbrăcăminte portabilă din PVC ecologică cu oțel carbon ridicat și 12 cârlige colorate și 13 cleme antiderapante. Linia de îmbrăcăminte este de aproximativ 1.8m lungime, puternică și nu este ușor de rupt sau ruginit. Potrivit pentru utilizare în interior și exterior. Design special anti-alunecare: Caracteristica unică a liniei de îmbrăcăminte de călătorie este că clema albastră împiedică alunecarea a 12 cârlige de rufe. Drept urmare, hainele nu alunecă la mijloc. În mod similar, clipul poate fi mutat de la stânga la dreapta prin apăsarea unui buton mic din partea de sus a clipului. Poate fi folosit în medii calde, umede și uscate.

Detalii:

Material: otel carbon/PVC

Culoare: albastru

Dimensiuni: 185 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.