Fotoliu tapitat Giuseppe, lemn masiv/ metal/ catifea, albastru inchis, 100 x 92 x 88 cm

1.200,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT21OUX28-210

Descriere

Giuseppe, un brand unic in peisajul amenajarilor interioare, ofera creatii contemporane de inaltă calitate. Datorita design-urilor si materialelor lor la moda, produsele Giuseppe fac parte din adevarata cultura a modei, ramanand fidele principiilor estetice actuale. 

Fotoliu din catifea, „Giuseppe”, 1 loc, Albastru Regal, 100x92x88 Fabricat în Europa Țesătură moale și luxoasă din catifea, cu o strălucire delicată. O alegere perfectă pentru modele elegante de mobilier. Această țesătură are o rezistență foarte bună la abraziune, ceea ce îi prelungește considerabil durata de viață (test Martindale 80000, 320 g/m², 100% PES) Referința țesăturii: Sol263 Compoziție: Arcuri: Da (Ondulat / Zig-Zag) Densitatea scaunului: Spumă poliuretanică de înaltă rezistență Cu o densitate de 40 kg/m³ și 300 g densitate spate: spumă poliuretanică crocantă cu vată de 300 g/m² Greutate maximă admisă (kg): 150 Lățime cotieră: 15/8+ 7 Înălțime cotieră: 69/73 picioare/Culoare ref: metal auriu Înălțimea picioarelor (cm): 15 Structură/Componente: cadru din pin masiv, panouri de mobilier, plăci fibroase, placaj,

Detalii: 

Material: structura din lemn masiv de pin, picioare din metal, material de acoperire din poliester, umplutura din spuma, densitatea de umplere 35 kg/m3

dimensiunile produsului 92D x 100W x 88H centimetri
Culoare Albastru
Matérial piele intoarsa, panza, lemn, metal, carton
Greutatea articolului 19 kilograme
marcă Milo Casa
Stil european
Material cadru Lemn, metal, pin
înălțimea scaunului 42 de centimetri
Adâncimea scaunului 62 de centimetri
Picioare de metal auriu
Producție exclusiv europeană

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.