Fotoliu Shelly, catifea/lemn/metal, roz/auriu, 64 x 84 x 56 cm

804,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PLKME1237.86587965C

Descriere

Modelul SHELLY excepțional de frumos și orbitor, care vă va încânta prin farmecul său unic și confortul minunat, va fi completarea perfectă a interioarelor amenajate într-un stil glamour.

Fotoliul tapițat este acoperit cu o  țesătură moale din velur  cu  cusături verticale   în interiorul scaunului, ceea ce conferă fotoliului forma unei cochilie frumoase. O piesă de mobilier care arată astfel va oferi camerelor tale un farmec unic. Spătarul larg nu este doar atractiv, ci și extrem de confortabil. Completând picioarele întregi, stabile, aurii din oțel cromat fac ca acest fotoliu feminin din catifea într-un stil glamour să arate extrem de elegant!

Detalii: 

Culoare: roz/auriu

Material tapiterie: catifea

Material cadru: metal/lemn

Dimensiune: 64 x 84 x 56 cm

Capacitatea de incarcare: 130 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.