Fotoliu reclinabil electric Csair, piele ecologica, bej, 94 x 99 x 99 cm

1.356,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PGCQQ7224.93348224C

Descriere

Răsfățați-vă cu confortul propriului fotoliu de masaj! Uimitorul nostru scaun reclinabil Brayden Studio vă oferă o experiență foarte confortabilă. Are 8 puncte de vibrație pentru spate, șolduri și picioare, toate controlate printr-o telecomandă prin cablu. Scaunul are, de asemenea, un spătar moale și poate fi înclinat până la 165 de grade. Odată ce te așezi, nu vei mai vrea să te ridici niciodată!

Detalii: 

Masaj în 8 puncte: Un total de opt puncte de masaj cu vibrații vizează trei zone: spate, fese și picioare. Activați-le pe toate în același timp pentru a experimenta un masaj complet al corpului sau selectați separat zona dorită.

Cu telecomandă: Este disponibilă o telecomandă prin cablu pentru a controla funcția de masaj a acestui scaun reclinabil. Controlul funcției de masaj vă permite să setați intensitatea și durata dorite în timp ce stați pe scaun. Depozitați în mod convenabil telecomanda în buzunarul lateral atunci când nu este utilizată.

Captuseala confortabila: husa durabila din imitatie de piele este extrem de robusta si usor de intretinut. Căptușeala confortabilă în zona capului și partea inferioară a spatelui, cotierele ușor curbate și scaunul moale căptușit oferă un confort remarcabil la ședere, în timp ce cadrul stabil asigură un suport sigur.

Culoare: bej

Material tapiterie: piele ecologica

Material cadru: metal/lemn

Dimensiune: 94 x 99 x 99 cm

Dimensiune complet intins: 94 x 162 x 80 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.