Fotoliu Orwik Andas, lemn/ratan/catifea, negru/verde inchis/bej, 65 x 67 x 63 cm

780,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 64
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA86289519

Descriere

Designul scandinav se întâlnește cu confortul: cu scaunul confortabil „Orwik” de la andas, proiectat de Morten Georgsen. Picioarele înclinate, un spătar confortabil cu inserții din ratan și manopera de înaltă calitate asigură stilul atemporal al acestui mobilier de scaun. Cotierele confortabile și un scaun căptușit vă oferă, de asemenea, un confort plăcut la așezare. Alegeți combinația de culori preferată și adăugați un accent fermecător casei dvs. cu acest scaun confortabil de luat masa. Aspectul armonios al mobilierului de scaune lasa loc pentru designul dumneavoastra individual. 

Detalii: 

Culoare: negru/verde inchis/bej

Material tapiterie: catifea

Material cadru/picioare: lemn/ratan

Dimensiune: 65 x 67 x 63 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.