Fotoliu Eilir, textil/metal, gri inchis/negru, 93 x 62 x 85 cm

822,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PBBIU7169.101574272C

Descriere

Bucurați-vă de plăcerile vieții cu fotoliul Eillir, locul perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de momente de liniște. Cu designul sau modern si atemporal, acest fotoliu va deveni in centrul atentiei in orice spatiu. Materialul tapițeriei din material textil și structura metalică asigură durabilitate și rezistență. În plus, căptușeala sa vă oferă un confort excepțional, permițându-vă să stați și să vă odihniți ore întregi fără să vă obosiți. Cotierele tapițate adaugă o notă de eleganță și oferă, de asemenea, un sprijin suplimentar pentru brațe, îmbunătățindu-ți confortul și bunăstarea. Este ideal pentru a citi cartea ta preferată, a te bucura de un film sau pentru a purta conversații plăcute cu cei dragi. Este un spațiu personal confortabil unde vă puteți relaxa și vă puteți bucura de momente de liniște. Fotoliul este ușor de curățat, permițându-ți să-l păstrezi în stare perfectă fără prea mult efort.

Detalii: 

Culoare: gri inchis/negru

Material tapiterie: textil

Material cadru: metal

Dimensiune: 93 x 62 x 85 cm

Capacitatea de incarcare: 120 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.