Folie oglinda pentru ferestre A/A, PET, argintiu, 40 x 400 cm

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 49
Cod produs - SKU SX001DKI227

Descriere

Folia pentru ferestre oferă o intimitate deosebită, iar sticla exterioară afișează efectul oglinzii. Când lumina exterioară este slabă, efectul de oglindă al sticlei exterioare dispare treptat, iar exteriorul poate vedea în interior. Dacă lumina interioară este mai puternică decât lumina exterioară, efectul oglinzii este inversat. NOTĂ - Nu uitați să lăsați perdeaua peste noapte. Blochează eficient UV - Filmul de protecție solară poate bloca razele infraroșii și ultraviolete. De asemenea, poate proteja pielea de radiațiile dăunătoare, reduce decolorarea și îmbătrânirea mobilierului. * Folia de protecție solară poate reduce doar lumina incidentă, joacă un rol în protecția solară și nu acoperă complet lumina.

Detalii:

Material; PET

Culoare: argintiu

Dimensiuni: 40 x 400 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.