Fereastra pentru geanta de transport a animalelor Penccor, sticla, transparent, 15 x 3 cm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001JCPQ37

Descriere

【Respirabilitate excelentă】Găurile de ventilație din fereastră asigură o bună ventilație și asigură o circulație suficientă a aerului, permițând animalului tău să respire confortabil.

Detalii: 

Culoare: transparent

Material: sticla

Dimensiune: 15 x 3 cm

Ușor de instalat în 5 secunde și puteți înlocui cele două capace de ventilație. Perfect pentru rucsacuri pentru pisici Okiki. ⁂Fixați pe fereastra cupolă transparentă și încadrați fereastra acoperită cu inelul de fixare. ⁂Mutați orificiul inelului de fixare în poziția comutatorului cu buton. ⁂Rotiți în sens invers acelor de ceasornic în timp ce țineți inelul de fixare cu ambele mâini. ⁂Când auziți un clic, instalarea este completă.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.