Felinar decorativ Hosoncovy, metal, alb

61,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU SX001HAQ5MH

Descriere

Multe modele de stele și luni sunt scobite pe peretele exterior al felinarului. După ce lumina lumânărilor este aprinsă noaptea, stelele și luna vor fi imprimate pe perete, legănându-se romantic cu lumina lumânărilor. Fabricat din material de fier, este durabil, rezistenta la temperaturi ridicate. Se poate sta pe blat, este un decor frumos pentru cameră. Există un suport pentru lumânări în partea de jos a felinarului, care poate fi scos pentru a pune lumânarea. Aceasta este o decorare foarte frumoasă a casei și, de asemenea, un cadou minunat pentru prietenii tăi.

Detalii:

Material: metal

Culoare: alb

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.