Felicitare pentru ziua de nastere Innbox, hartie, multicolor, 20 cm x 15 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001KBYKQB

Descriere

Felicitarea constă dintr-un tort frumos floral, la modă și drăguț pentru ziua de naștere. Tortul este format din două straturi. Florile de pe tort strălucesc puternic. Vârsta zilei de naștere poate fi DIY pe tort. Măiestrie de înaltă calitate Vrei să-i surprinzi pe cei dragi? Această felicitare tridimensională din hârtie realizată manual cu felicitări sculptate este cu siguranță o alegere bună. Deschideți felicitarea, poate fi folosită și ca decor pentru a decora camera. A oferi unei persoane dragi o felicitare unică înseamnă, de asemenea, a-i oferi binecuvântare și dragoste.

Detalii:

Material: hartie

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 20 x 15 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.