Fantana decorativa Galveston, iluminata, 46 x 31 x 31 cm

785,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU KSHK1022.39052256

Descriere

Această fântână cu bila este o frumoasă fântână de design cu care veți găsi liniște și relaxare în interior, acasă, pe terasă, balcon sau grădină. Într-o cameră de zi cu șemineu, această fântână decorativă asigură, de asemenea, o umiditate plăcută a aerului. Această caracteristică a apei este realizată în întregime din oțel inoxidabil V2A. Apa curge de sus prin orificiul sferei peste întreaga suprafață sferică cu patru becuri LED impermeabile, precum și soclul pătrat din cada dreptunghiulară din oțel inoxidabil și conferă mediului său o ambianță modernă. Datorită pompei reglabile furnizate, puterea debitului de apă poate fi controlată și, prin urmare, debitul de apă este sigur. Această caracteristică de apă absolut ușor de curățat și rezistentă la intemperii este potrivită pentru interior și exterior. Iarna, caracteristica apei trebuie golită și conservată cel mai bine la rece, dacă este în aer liber.

Detalii: 

Total: 46 cm H x 31 cm W x 31 cm D
Greutate totală: kg
Proiecta: sferă
Culoare: argint
Material: oțel inoxidabil
Numărul de fântâni de apă: 1
Pompa necesară: da
Numărul de pompe necesare: 1
Pompa inclusa: da
Debit reglabil: da
Condus: da
Iluminat: da
Cadru inclus: Nu
Rezistent la intemperii: Nu
Zona de utilizare: Utilizați în interior

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

S
Solomie Octavian
28 aug. 2021
perfect pt o terasa moderna