Fantana de gradina Dakota Fields, LED, otel inoxidabil, argintiu, 20 x 40 x 97 cm

1.284,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PDGDW1026.62906170C

Descriere

Această fântână este o atracție absolută pentru terasa sau grădina dvs. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, impresionează prin forma sa simplă și elegantă. Forma curbată conferă fântânii un aspect excepțional de frumos, care este subliniat și mai mult de iluminarea cu LED-uri de sub corpul fântânii. Bucurați-vă de el când apa curge liniștit pe perete în bazinul din oțel inoxidabil. Pompa inclusă asigură un circuit de apă continuu, închis. Datorită instalării ușoare, fântâna este gata de utilizare imediată în doar câțiva pași.

Detalii: 

Culoare: argintiu

Material: otel inoxidabil

Dimensiune: 20 x 40 x 97 cm

Iluminare LED inclusa: da

Capacitate apa: 15 L

Numărul articolului pompei compatibile: 28001 -650

Pompa inclusa: da

Voltaj: 220V

Puterea becului: 7W

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.