Extensie de masa Mary lemn masiv, natur, 40 x 4 x 90 cm

270,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OT793932

Descriere

Material: lemn masiv certificat FSC®
Culoare: natur


Dimensiuni

Lăţime 40 cm
Înălțime 4 cm
Adâncime 90 cm

Blat de masa grosime de 4 cm


Specificatii

Familiei și prietenilor le place să ia loc aici: camera de start robust de top "Model 1" din lemn masiv FSC®-certificate servește ca o extensie variabilă a mesei. În cazul în care mulți oaspeți sunt așteptați în propria lor casă, masa poate fi mărită cu această placă de rever în cel mai scurt timp. Astfel, același tabel este potrivit pentru ocazii foarte diferite. În viața de zi cu zi, este mâncat, citit și a lucrat la. Pentru sărbători, se transformă într-o masă lungă. Extensia separată a mesei este disponibilă în mai multe culori. Lemnul său din stejar sălbatic impresionează întotdeauna cu un aspect natural. Este uns și, prin urmare, ușor de îngrijit. Oferă mai multă flexibilitate în sala de mese: blatul suplimentar "Model 1" din lemn masiv certificat FSC® de la Home affaire, pentru o casă primitoare și confortabil

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.