Dulap pentru baie cu oglinda Finulf, lemn masiv/sticla, gri/maro, 60 x 71,5 x 25,2 cm

336,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PJKD10049.56749478C

Descriere

Dulapul pentru baie cu oglindă Finulf este o piesă practică și elegantă, ideală pentru a completa designul băii tale cu funcționalitate și stil. Fabricat din lemn masiv și sticlă, acest dulap îmbină frumusețea naturală a lemnului cu eleganța și utilitatea sticlei.

Cu dimensiunile sale de 60 x 71,5 x 25,2 cm, dulapul este proiectat să ofere un spațiu de depozitare generos, în timp ce oglinda integrată îți permite să te pregătești în fiecare zi în confortul propriului tău spațiu. Finisajul în gri și maro adaugă un aer modern și sofisticat, contribuind la aspectul general elegant al băii tale.

Detalii: 

Culoare: gri/maro

Material: lemn masiv/sticla

Dimensiune: 60 x 71,5x 25,2 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.